Prijzen kunnen ook eenvoudig en duidelijk zijnPrijs Dj


Onze prijsberekening is erg eenvoudig,

de prijs voor DJ Gregory is 500 €,  dit is de prijs alles inclusief  btw, verzekering en transport*. Daarnaast kennen wij geen einduur: hoe langer we kunnen feesten, hoe liever! Dj Gregory begint te spelen van het binnenkomen van het dessert, hij zorgt voor de gepaste muziek voor het binnen brengen van het pronkstuk of opening van het dessertenbuffet, speelt daarna rustig en opbouwend door tijdens het genieten van het dessert en nadien volgt de openingsdans en gaan we verder met een geweldig en ongezien feest!Wenst u nog een andere tijdsindeling, stel uw vragen via onze contactpagina.


*transportkosten zijn inclusief indien de heen-en terugreis minder zijn dan 40 km

Prijslijst Discobar


Onze standaard discobar komt op 250 €.


Hiervoor krijg je 8 ledlampen die ruim voldoende zijn voor het verlichten van de dansvloer. We voorzien  een degeijke geluidsinstallie en dj set bestaande uit cdspelers en een mengpaneel van Pioneer.

Daarnaast vervolledigen wij de set met een monitorbox, een micro met kabel en een lichteffectje.Wenst u iets anders of heeft u nood aan een grotere set op vlak van licht of geluid? Geen probleem hoor,

wij beschikken over een een breed assortiment.

Aarzel niet om ons te mailen met vragen zodat wij u het geschikte voorstel kunnen maken.Indien u wenst kunnen we afspreken op uw locatie om samen alle mogelijkheden te bekijken.Wij staat garant voor een goede service en  een superfeest!